Roda hoopt snel zaken te doen met Chelsea

22 augustus 2012, 11:04   Bijgewerkt: 22 augustus 2012, 11:14

Roda JC heeft goede hoop dat nog deze week de transfer van Chelsea-huurling Amin Affane zal worden beklonken. De Zweed (18) trainde de afgelopen periode al mee met de ploeg uit Kerkrade en maakte een goede indruk. Technisch directeur Gerard Wielaert laat aan Voetbal International weten de vleugelaanval zo snel mogelijk aan zijn selectie te willen toevoegen.

"Affane heeft bewezen dat hij technisch zeer goed onderlegd is. Hij is dan misschien niet zo groot, maar wel erg snel en wendbaar. Kortom, voor een vleugelaanvaller heeft hij de juiste eigenschappen," aldus Wielaert. De technisch directeur hoopt dan ook dat Affane komende vrijdag al deel uit kan maken van de selectie van Roda JC voor de uitwedstrijd met RKC Waalwijk.

De Limburgse club wil de jonge aanvaller voor een seizoen huren, maar zou daarbij ook op een optie tot koop azen. "Met Chelsea zijn we er wel uit. Nu moeten we het nog eens worden met de speler zelf, maar hij heeft geen buitensporige eisen, dus het kan snel gaan."

Ook een overgang van Cuco Martina van RKC Waalwijk, de tegenstander van vrijdag, is nog niet helemaal uitgesloten. De 22-jarige verdediger staat op het verlanglijstje van Roda JC, maar de Waalwijkers wilden hem eerder niet laten gaan. Er lijkt nu echter weer schot in de zaak te zitten.

"Er hangt wat in de lucht, maar meer mag ik daar op dit moment niet over zeggen. Volgende week wel, verwacht ik," zo laat Wielaert weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen