Emanuelson en AC Milan verliezen opnieuw

23 september 2012, 16:59   Bijgewerkt: 23 september 2012, 17:22

AC Milan lijkt nog een zwaar seizoen tegemoet te gaan. Zondag leed de club van Urby Emanuelson en Nigel de Jong opnieuw een nederlaag. Op bezoek bij Udinese werd het 2-1.

Milan, waar Emanuelson in de basis startte maar in de 69e minuut werd gewisseld en Nigel de Jong de gehele wedstrijd op de bank bleef, eindigde de wedstrijd met negen man. Zowel Zapata als de ingevallen Boating kregen in de tweede helft tweemaal geel en dus rood. In de eerste helft scoorde nieuwkomer Ranégie namens de thuisploeg. El Shaarawy deed in de tweede helft nog iets terug namens Milan, maar dankzij een strafschop van Di Natale trok Udinese de overwinning alsnog naar zich toe.

Voor Udinese was het de eerste overwinning van het seizoen. De ploeg staat nu 12e met vier punten uit evenveel wedstrijden. Milan staat op een teleurstellende 15e plek, met een punt minder.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!