United verslaat Liverpool met dank aan Van Persie

23 september 2012, 16:29

Robin van Persie heeft Manchester United zondagmiddag naar een overwinning op Liverpool geschoten. De spits besliste het beladen uitduel van zijn club vanaf de strafschopstip (1-2).

Van Persie schoot na 81 minuten via de handen van doelman Pepe Reina raak. Hij speelde verder een vrij onopvallende wedstrijd. Liverpool voetbalde ruim een helft met 10 man. Jonjo Shelvey kreeg na 39 minuten een rode kaart voor een wilde tackle op Jonny Evans

Steven Gerrard bracht Liverpool na 46 minuten nog wel op voorsprong (1-0). Rafael da Silva tekende 5 minuten later voor de gelijkmaker. Alexander Büttner zat de hele wedstrijd op de bank bij Manchester United, dat koploper Chelsea tot op een punt blijft volgen. FC Liverpool beleeft met 2 punten uit 5 duels wel een heel matige competitiestart.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!