Bosz op zijn hoede voor 'goede ploeg' Sparta

30 oktober 2012, 14:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Heracles Almelo is de laatste tijd misschien wel dé ploeg in vorm van de Eredivisie. Een thuiswedstrijd in het bekertoernooi tegen eerstedivisionist Sparta zou op papier dus geen probleem moeten zijn, maar trainer Peter Bosz denkt daar anders over.

"Iedere wedstrijd vergt optimale concentratie. Dat zal morgen niet anders zijn. We spelen thuis tegen Sparta, dat uitkomt in de Jupiler League, en dus moeten we die wedstrijd winnen. Dat zal echter niet gemakkelijk worden, Sparta heeft een goede ploeg", zegt de coach in een voorbeschouwing op de officiële website van zijn club.

Bosz weet wat Sparta door de jaren heen sterk gemaakt heeft. "Sparta staat er om bekend dat het altijd goede spelers opleidt en vastlegt. Denk bijvoorbeeld aan Jetro Willems en Kevin Strootman, maar ook aan Lerin Duarte en Jeroen Veldmate die nu bij ons spelen. Ook nu hebben ze weer een talentvolle groep die goed kan voetballen. We hebben ze uiteraard een aantal keren bekeken dus we hebben een beeld. Ik ga er vanuit dat het weer een aantrekkelijke wedstrijd voor het publiek gaat worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen