Mazzarri zet Cavani op de bank tegen PSV

3 oktober 2012, 19:45   Bijgewerkt: 3 oktober 2012, 20:30

PSV wordt donderdag in de Europa League-wedstrijd tegen Napoli niet meteen geconfronteerd met Edinson Cavani. De Uruguayaanse sterspeler begint op de bank, zo liet trainer Walter Mazzarri woensdag weten aan PSV.nl.

“We beschikken over een selectie waarin 22 spelers zitten die allemaal elke wedstrijd kunnen spelen. We bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd”, zei Mazzarri. De oefenmeester ontzenuwde de geruchten dat Napoli de prioriteit bij de Serie A heeft liggen, in plaats van de Europa League. “Dat is niet waar. Natuurlijk is de competitie belangrijk, maar de Europa League is dat zeker ook. We moeten wel keuzes maken.”

“We kijken nooit zoveel naar de tegenstanders individueel. We kijken naar hoe we ons moeten aanpassen op het spel van de tegenstander als team. PSV speelt modern voetbal, daar moeten we op inhaken”, vervolgde Mazzarri. “PSV is een jonge, snelle en sterke ploeg. We hebben veel respect voor hen.”

Opstelling Napoli: Rosati; Aronica, Fernandéz, Cannavaro; Donadel, Dossena, El Kaddouri, Mesto, Dzemaili; Vargas, Insigne.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen