Ontevreden Ivens overweegt vertrek bij Groningen

26 oktober 2012, 13:42

Een transfer in de winterperiode is voor Jonas Ivens een serieuze optie. De centrale verdediger is bij FC Groningen niet zeker van een basisplaats en heeft weinig zin in een volledig seizoen op de bank. Dat zegt hij in de Belgische krant Het Nieuwsblad.

"Mochten de speelkansen uitblijven, dan ga ik met Nieuwjaar wellicht om een oplossing vragen. Ik ben immers op een leeftijd gekomen dat ik elke week moet spelen", zegt de verdediger (28). "Ik voel me uitstekend in Nederland, maar word wél dagelijks met het sportieve geconfronteerd. Deze situatie mag niet lang meer duren."

Trainer Robert Maaskant geeft op de positie van Ivens, centraal achterin, de voorkeur aan Virgil van Dijk en aanvoerder Kees Kwakman. "Een verrassing was het niet helemaal, want ik voelde in de voorbereiding al dat ik naast de ploeg zou vallen", zegt de Belg, die in de zomer van 2010 overkwam van KV Mechelen. "In het begin wist ik niet goed hoe ik ermee moest omgaan. Ik ben niet gewend om op de bank te zitten. Het doet nog altijd pijn, maar ik probeer me op training zo veel mogelijk te bewijzen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen