Utrecht zonder supporters naar Amsterdam

1 oktober 2012, 16:41

FC Utrecht reist komend weekend zonder supporters af naar Amsterdam, wanneer de ploeg het opneemt tegen Ajax. De club heeft dat maandag besloten na overleg met verschillende betrokken partijen. De maatregel volgt naar aanleiding van de spreekkoren en ongeregeldheden tijdens het bekerduel van beide ploegen vorige week woensdag.

Algemeen Directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht maakt dat maandag bekend op de officiële website. "We willen dat de wedstrijd in Amsterdam zonder onnodige druk en spanning gespeeld kan worden. Met afgelopen woensdag in het achterhoofd lijkt het ons verstandiger om geen risico te nemen en het voetbal de boventoon te laten voeren. Net als iedere liefhebber houden we van het spelletje. Daar horen geen spreekkoren of andere randzaken bij die het voetbal kunnen verstoren."

"Wij willen hiervoor in de toekomst passende maatregelen nemen. Hier gaan wij ons nu op beraden, te beginnen bij onszelf. We zijn ons er terdege van bewust dat de maatregel mensen treft die nu onder de kwaden lijden. Dat spijt ons zeer, maar het is de enige manier om de rust te laten wederkeren."

In een reactie van de officiële Supportersvereniging FC Utrecht laat voorzitter Teun den Hartog weten het besluit te respecteren. “Wij betreuren de beslissing die is genomen, maar we begrijpen en respecteren deze maatregel.”

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen