Real Madrid boekt monsterzege op Valencia

20 januari 2013, 22:54   Bijgewerkt: 20 januari 2013, 23:35

Onder het bewind van trainer Ernesto Valverde was Valencia op de weg omhoog in de Spaanse competitie, maar Real Madrid heeft de club uit de sinaasappelstad zondag hardhandig terug op aarde gezet. De Koninklijke zegevierde met 0-5 op Mestalla. De eindscore was al bij rust bereikt.

Gonzalo Higuain opende al in de negende minuut de score. Daarvoor had Real al enkele kansen onbenut gelaten en dat was ook daarna het geval. Maar Angel Di Maria tekende in de 34ste minuut alsnog voor de 0-2 en daarna ging het hard.

Cristiano Ronaldo voerde met twee doelpunten de score op tot 0-4. De Portugese vedette haalde daarmee zijn gram jegens zijn trainer José Mourinho. Beide hadden eerder deze week een woordenwisseling na de bekerzege op Valencia (2-0). Mourinho vond dat Ronaldo in het laatste kwartier 'verstoppertje' had gespeeld.

Di Maria legde op slag van rust de eindscore vast op 0-5. In de tweede helft toonde Real Madrid nog enige clementie met Valencia en nam het gas terug. De landskampioen brengt door de overwinning het gat naar koploper FC Barcelona terug tot vijftien punten. De Catalanen verloren zaterdag bij Real Sociedad. Atletico Madrid, dat Levante versloeg, staat tweede met zeven punten meer dan De Koninklijke.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen