Balotelli ook tegen Parma trefzeker

15 februari 2013, 22:42

AC Milan blijft goed presteren in de Serie A. De Rossoneri boekten vrijdag hun vijfde zege in de laatste zeven wedstrijden. Parma werd in het eigen San Siro met 2-1 verslagen. Mario Balotelli kwam ook in zijn derde duel voor Milan tot scoren.

Voor rust bakte Milan er niet veel van voor eigen publiek, Parma had zelfs het betere van het spel. Maar de thuisclub kwam op slag van rust wel op voorsprong, met een gelukje. De jarige Parma-verdediger Gabriel Paletta scoorde in eigen doel.

In de tweede helft werd het spel er niet beter op, maar Mario Balotelli zorgde er in de 78ste minuut wel voor dat de Milan-fans nog een keer konden juichen. De Italiaan schoot raak uit een vrije trap van ongeveer twintig meter (2-0). In blessuretijd maakte Nicola Sansone de aansluitingstreffer, maar die kwam te laat voor een gelijkspel.

AC Milan neemt door de winst de vierde plek in de Serie A over van Internazionale. De stadgenoot gaat zondagavond nog wel op bezoek bij subtopper Fiorentina. Woensdag werkt Milan, in San Siro, de eerste ontmoeting met FC Barcelona af in de achtste finales van de Champions League. De zondag daarna ontmoet het Inter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen