Chelsea ontsnapt: "Ging niet volgens plan"

22 februari 2013, 08:48   Bijgewerkt: 22 februari 2013, 09:00

Chelsea leek na de 0-1 uitzege bij Sparta Praag de buit al wel binnen te hebben, maar op het eigen Stamford Bridge ging het nog bijna mis. De bezoekers uit Tsjechië kwamen met 0-1 voor en een verlenging dreigde, maar in blessuretijd wist Chelsea dat te voorkomen. Eden Hazard zorgde op fraaie wijze voor de beslissende 1-1.

Die treffer zorgde voor opluchting bij Petr Cech, de Tsjechische doelman van Chelsea. "Deze wedstrijd verliep absoluut niet volgens plan", zegt hij op de UEFA-website.

Cech wist echter dat het niet eenvoudig zou worden tegen zijn landgenoten. "Iedereen schreef Sparta Praag al af, maar ik zei voor de wedstrijd al dat het een open strijd zou worden als Sparta als eerste zou scoren. Wij lieten zelf een aantal kansen liggen, met name in de tweede helft, waardoor het er steeds meer op ging lijken dat Sparta een verlenging af ging dwingen. Uiteindelijk hebben ze die verlenging op twintig seconden gemist. Het is wreed om genekt te worden door het allerlaatste schot van de wedstrijd, maar op basis van het spel denk ik dat wij verdienden om door te gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen