FC Twente in gesprek met teleurgestelde fans

18 februari 2013, 09:37

Direct na de wedstrijd tegen Willem II heeft een 'langdurig gesprek' plaatsgevonden tussen fans, directieleden, stafleden en enkele spelers van FC Twente. Dat meldt de club uit Enschede op haar website. FC Twente kwam tegen Willem II niet verder dan 1-1 en tijdens de wedstrijd lieten fans veelvuldig hun ongenoegen blijken.

Bij het onderhoud waren spelers Wout Brama en Peter Wisgerhof aanwezig. Namens de directie waren voorzitter Joop Munsterman, Aldo van der Laan, lid van de Raad van Commissarissen en de technische staf van de partij. Volgens FC Twente is 'uitvoerig gesproken over de teleurstellende prestaties'. "Clubleiding, spelers en de trainersstaf gaven aan ook teleurgesteld te zijn en er alles aan te doen om de situatie te verbeteren", schrijft de huidige nummer drie van de Eredivisie op haar website.

Na de wedstrijd tegen Willem II liet onder meer doelman Nikolay Mihaylov zich zeer kritisch uit over het gedrag van de Enschedese aanhang. "Het leek wel een uitwedstrijd in Eindhoven, Rotterdam of Amsterdam. Het leek wel of het publiek blij was met een teleurstellend resultaat", mopperde de doelman in De Telegraaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen