FC Utrecht mist zestal tegen Roda JC

22 februari 2013, 19:02

FC Utrecht heeft behoorlijke personele problemen voor de thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade van komende zondag. Adam Sarota (knie), Dave Bulthuis, Nana Asare (beide enkel), Marcus Nilsson (rug), Yoshiaki Takagi (pols) en Anouar Kali (geschorst) ontbreken sowieso, Leon de Kogel (lies) is een twijfelgeval. Daartegenover staat dat Mark van der Maarel en Tommy Oar wel weer inzetbaar zijn.

"De lijst van blessures is dit seizoen nog niet zo lang geweest", zegt trainer Jan Wouters op de website van FC Utrecht. "Maar daar hebben we mee te maken. We blijven vasthouden aan ons spelconcept. Dat betekent dat alleen de spelers veranderen en niet onze manier van voetballen. Maar dat we zoveel blessures hebben, helpt natuurlijk niet."

FC Utrecht is in de Eredivisie thuis al ruim dertien jaar ongeslagen tegen Roda JC. Wouters: "Die lijn willen we doortrekken. Ik verwacht een lastige wedstrijd, maar na twee nederlagen willen we deze wedstrijd winnen. We spelen tenslotte voor eigen publiek en voor Mihai (Nesu, red.)."

Het duel staat in het teken van de Roemeen en diens foundation. Wouters: "Het is speciaal om voor Mihai te spelen. Ik vind het altijd fijn om Mihai weer te zien. Alleen om te zien hoe hij nu moet leven, vind ik vervelend. Het is altijd bijzonder als hij voorafgaand aan de wedstrijd in het spelershome is. Dat doet iets met ons allemaal. Dat Mihai zich nu met zijn foundation inzet voor gehandicapten in Roemenië vind ik geweldig. Ik hoop dat onze fans ruim geven tijdens de collecte rond het stadion."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen