Ferguson: "Ongelooflijk, die kopbal van Ronaldo"

14 februari 2013, 08:23

Manager Sir Alex Ferguson van Manchester United is tevreden over het verloop van de eerste wedstrijd tegen Real Madrid. In Spanje kwam zijn elftal met 0-1 voor, maar Cristiano Ronaldo tekende niet veel later voor de gelijkmaker. Daar bleef het bij.

Met name over die gelijkmaker van Ronaldo, die uit respect voor zijn oude club Manchester United ingetogen reageerde na zijn doelpunt, was Ferguson na afloop vol lof. "Ongelooflijk, die kopbal", citeert UEFA.com de coach van Manchester United. "Zijn sprong, de manier waarop hij zichzelf in de lucht hield en de krachtige kopbal."

"Afgezien van die kopbal, denk ik dat we Ronaldo goed bespeeld hebben", vervolgt Ferguson. "Hij is enorm dreigend, je houdt je hart vast als hij de bal heeft. Ik ben er trots op om te zien hoe hij zich ontwikkeld heeft. Het was voor hem niet makkelijk om tegen ons, zijn oude club, te spelen. Het was een emotionele avond voor hem."

Over het eindresultaat, 1-1, is Ferguson goed te spreken. "Het wordt een zware klus, maar er liggen kansen voor ons. Voorafgaand aan dit duel hadden we getekend voor 1-1, daar bestaat geen twijfel over. Ik denk dat het nu 50-50 is, het kan nog beide kanten op. Wie in Manchester het eerste doelpunt maakt, heeft een goede kans."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen