Marcellis bezorgd: "Het is geen incident"

25 februari 2013, 09:30

AZ speelde zondag een hopeloze thuiswedstrijd tegen NAC Breda. De Alkmaarders hadden weliswaar een groot veldoverwicht, maar wisten de Brabantse muur niet te slechten. Omdat NAC wel tot scoren kwam, dankzij een prachtige volley van Nemanja Gudelj, werd het 0-1. Verdediger Dirk Marcellis is bezorgd.

"We creëerden veel te weinig kansen", reageert Marcellis op AZ.nl. "Ja, wat schoten, maar geen uitgespeelde aanvallen. Dat is het probleem bij ons, want dat was niet voor het eerst het geval. Het is geen incident. Of dat zorgelijk is? Natuurlijk. Creëer je veel en verlies je, dan kan je je nog ergens aan vasthouden. Maar dat is nu niet het geval. Zo verloren we onlangs thuis ook al met 0-1 van FC Groningen. Dat zijn wedstrijden die je normaal gewoon moet winnen, wil je nog iets bereiken."

Inmiddels staat AZ nog maar drie punten boven de rode streep. "Als we geen punten pakken, moeten we dus naar beneden kijken", weet Marcellis. "Dat je als AZ nu niet omhoog kijkt, dat kan natuurlijk helemaal niet. De komende wedstrijden tegen RKC Waalwijk en ADO Den Haag worden echt cruciaal. Over play-offs voor Europees voetbal moeten we het maar even niet hebben. We moeten eerst eens winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen