Paris SG zet concurrenten onder druk

8 februari 2013, 22:24

Koploper Paris Saint Germain heeft de concurrentie in de Ligue 1 onder druk gezet. De hoofdstedelingen boekten vrijdag een 3-1 thuiszege op SC Bastia en zetten daarmee achtervolgers Olympique Lyon en Olympique Marseille, die zondag pas in actie komen, op respectievelijk zes en negen punten achterstand.

Voor de pauze was Paris SG al de betere ploeg, maar het speelde in een te laag tempo om de Bastia-achterhoede in grote verlegenheid te brengen. Wel raakte het via Jérémy Menez de paal. Tien minuten na de doelwissel brak Menez alsnog de ban. De international scoorde met een laag schot van twintig meter.

Zlatan Ibrahimovic, die vijf minuten eerder was ingevallen, zorgde in de 71ste minuut uit een strafschop voor de 2-0. Doordat Wahbi Khazri een vrije trap van bijna veertig meter binnen schoot, mocht Bastia opeens weer hopen op een gelijkspel. Maar ondanks een slotoffensief van de bezoekers bleef de 2-2 uit. Aan de andere kant tekende Ezequiel Lavezzi zelfs nog voor de 3-1 van Paris SG, waar Gregory van der Wiel een basisplaats had. David Beckham was opnieuw niet van de partij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen