Real wint ondanks zestiende rood Ramos

17 februari 2013, 22:50   Bijgewerkt: 17 februari 2013, 23:55

Real Madrid heeft zondag de stadsderby tegen Rayo Vallecano met 2-0 gewonnen. De Koninklijke had slechts twaalf minuten nodig om die score op het bord te brengen en kon zich zodoende een rode kaart van recidivist Sergio Ramos permitteren.

De jonge spits Alvaro Morata opende in de derde minuut de score, op aangeven van Kaka. Tien minuten later kopte Sergio Ramos, terwijl hij wat last van de schouder had, een vrije trap van Mesut Özil binnen en leek het beslist.

Diezelfde Ramos eiste vijf minuten later echter een negatieve hoofdrol voor zich op. In een tijdsbestek van zestig seconden kreeg hij twee keer geel, de eerste voor een overtreding op het middenveld en de tweede voor een handsbal. Het was alweer de zestiende rode kaart in de loopbaan van de pas 26-jarige Ramos.

Met tien man bleef Real Madrid wel overeind tegen Vallecano. Daardoor verkleint de ploeg van José Mourinho het gat naar koploper Barcelona en nummer twee Atletico Madrid weer tot respectievelijk zestien en vier punten. Vallecano staat zevende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen