Van der Vaart vuurt Hamburger SV naar winst

Ger
16 februari 2013, 17:26   Bijgewerkt: 16 februari 2013, 17:34

Rafael van der Vaart heeft Hamburger SV de overwinning geschonken in het thuisduel met Borussia Mönchengladbach: 1-0. De Nederlandse spelmaker vuurde zaterdag halverwege de eerste helft prachtig raak vanaf zo'n 25 meter. Het was dit seizoen zijn tweede doelpunt in de Bundesliga.

Van der Vaart kwam namens HSV de volledige wedstrijd in actie. Luuk de Jong en Roel Brouwers verschenen voor Gladbach niet in de basiself. Afgelopen donderdag was het tweetal nog wel begonnen aan het Europa League-duel met Lazio (3-3). In de Imtech Arena moest De Jong het zaterdag doen met een korte invalbeurt. Door de overwinning vergroot subtopper HSV de voorsprong op Gladbach in de Bundesliga tot vier punten.

Bayer Leverkusen verzekerde zich minimaal voor enkele uren van de tweede plaats. Op eigen veld werd nipt gewonnen van laagvlieger FC Augsburg: 2-1. Borussia Dortmund kan Leverkusen zaterdagavond echter weer passeren op de ranglijst. De landskampioen moet dan thuis winnen van Eintracht Frankfurt.

Eljero Elia ging met Werder Bremen doelpuntrijk onderuit tegen SC Freiburg: 2-3. De Nederlandse vleugelspeler deed 81 minuten mee. Zonder de geblesseerde Klaas-Jan Huntelaar speelde Schalke 04 gelijk bij FSV Mainz 05: 2-2. Aanwinst Michel Bastos scoorde twee keer voor de club uit Gelsenkirchen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen