Van Persie: "Ik had moeten scoren"

13 februari 2013, 23:18   Bijgewerkt: 14 februari 2013, 08:12

Robin van Persie van Manchester United wilde zich woensdagavond na de remise bij Real Madrid (1-1) in de Champions League niet laten feliciteren. "Het resultaat is oké. Maar ik had moeten scoren. We zijn nu pas de helft. De return in Manchester wordt hopelijk weer een mooie wedstrijd. Daar valt nog niet veel van te zeggen. Op dit niveau maakt het niet zoveel uit waar je speelt. Dat geldt voor Real Madrid en ook voor ons", liet hij aan de NOS weten.

Van Persie had genoten van de topper in Madrid. "Het duel ging mooi op en neer. Dan was Real Madrid de betere ploeg en daarna waren wij dat weer. Zij kregen goede kansen, maar wij ook. Het resultaat is al met al oké."

In de slotfase kreeg Van Persie drie grote kansen. Eerst schoot hij via doelman Lopez op de lat, daarna maaide hij in riante positie half over de bal heen waarna Xabi Alonso de bal nog uit de doelmond kon weghalen. Bij zijn derde doelrijpe poging lag opnieuw Lopez in de weg.

"Vooral die tweede kans had ik van die afstand moeten benutten", bekende Van Persie. "Ik raakte de bal niet goed, waardoor hij naar het doel hobbelde en nog kon worden weggewerkt. Bij die derde kans zag ik de bal er al ingaan in de verre hoek. Dat was helaas een goede redding van die keeper."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen