Verbeek: "Patent op dramatische start"

24 februari 2013, 20:42

AZ liep zondag tegen een nieuwe teleurstelling aan in de Eredivisie. De Alkmaarse ploeg kwam thuis tegen NAC Breda een vroege goal van Nemanja Gudelj, een heerlijke volley, niet te boven ondanks een groot veldoverwicht (0-1).

"Onze start was weer dramatisch", vertelde coach Gertjan Verbeek na afloop op AZ.nl. "Daar beginnen we patent op te krijgen. We liepen het hele duel tegen de vroege achterstand aan te hikken. Het vertrouwen zakte weg en het werd een soort stilstaand reactievoetbal van onze kant. Dat schoot ook niet op. Daarnaast is dat voor de kijkers niet om aan te gluren. De tweede helft vond ik ons spel aanvaardbaar. We hebben alleen veel te weinig afgedwongen."

AZ staat inmiddels nog maar drie punten boven de rode degradatiestreep, weet ook Verbeek: "De strijd om de doelstellingen is nu losgebarsten. We moeten oppassen dat we niet al snel afscheid moeten nemen van onze doelstelling: plaatsing voor de play-offs voor Europees voetbal. Ik vind dat we ons zorgen mogen maken. Als het niet goedschiks kan, dan maar kwaadschiks. Die overtuiging moet gaan leven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen