Bayern wint met tafelvoetbalscore van HSV

30 maart 2013, 20:21   Bijgewerkt: 30 maart 2013, 21:41

Door de uitslag bij VfB Stuttgart - Borussia Dortmund (1-2) kon Bayern München dit weekend nog geen landskampioen worden, maar dat heeft der Rekordmeister er niet van weerhouden een ongekende show op te voeren. De thuiswedstrijd tegen Hamburger SV werd zaterdag met liefst 9-2 (!) gewonnen.

Bij puntenverlies van Dortmund in Stuttgart kon Bayern zich tot kampioen kronen, maar in de slotfase stelde Robert Lewandowski een eventueel titelfeest uit (1-2). De Zuid-Duitsers zorgden desondanks toch voor een feeststemming in de Allianz Arena. Bayern heerste vanaf het eerste fluitsignaal tegen het arme HSV.

Claudio Pizarro was met vier doelpunten en twee assists de uitblinker bij Bayern. Arjen Robben kwam twee keer op het scoreformulier. Verder vonden ook Xherdan Shaqiri, Bastian Schweinsteiger en Franck Ribéry het net.

HSV kon daar pas diep in de tweede helft wat tegenover stellen. Een treffer van Nederlandse makelij leidde tot de 8-1. Bediend door Rafael van der Vaart tekende Jeffrey Bruma voor zijn eerste treffer van het seizoen. Heiko Westermann bepaalde vijf minuten voor tijd de eindscore op 9-2 namens die Rothosen.

Bayern heeft weer twintig punten voorsprong op Dortmund en is volgende week bij winst op Eintracht Frankfurt wel kampioen, ongeacht wat de concurrentie doet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen