Bosz: "We moeten echt naar onderen kijken"

8 maart 2013, 16:36

Heracles Almelo staat op een keurige elfde plaats in de Eredivisie, maar veilig is de ploeg zeker niet. De voorsprong op Roda JC Kerkrade, dat net onder de rode streep staat, bedraagt slechts drie punten. En dus moeten er snel punten gepakt worden, weet coach Peter Bosz. Om te beginnen komende zaterdag, thuis tegen NEC.

"Vorige week zei ik voor het duel met ADO dat we naar boven en naar onderen moesten kijken, nu is duidelijk dat we echt naar onderen moeten kijken", zegt Bosz op de website van zijn ploeg. "We behoren tot een zeer grote middengroep die tegen de onderste plaatsen aanschurkt. Het is voor ons dus zaak om te gaan winnen."

"We spelen de laatste tijd over het algemeen goed, maar het lukt ons slecht om duels over de streep te trekken", heeft de Heracles-coach gezien. "Wij gaan in elk geval met onze eigen manier van spelen de wedstrijd in. Het heeft geen zin om opeens allemaal dingen anders te gaan doen. Ik hoop dat onze supporters opnieuw zorgen voor een mooie sfeer, zodat we met elkaar kunnen knokken voor drie punten."

Bosz kan zaterdag niet over de geblesseerde Dario Vujicevic beschikken. Achter de namen van Christian Dorda en Bart Schenkeveld staat nog een vraagteken. "Bart heeft tegen ADO een behoorlijke schop op zijn enkel gehad en Christian had wat last van de hamstring. We bekijken na de laatste training hoe die twee ervoor staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen