V/d Brom: "Het wordt Anderlecht tegen de rest"

30 maart 2013, 12:39

Anderlecht begint maandag als koploper aan de Belgische Play-offs. De ploeg van trainer John van den Brom zag haar voorsprong door de helft worden gedeeld en de Nederlandse oefenmeester verwacht dan ook een pittig slot van de competitie.

"Het zal Anderlecht tegen de rest worden in Play-off I", aldus Van den Brom vrijdag tegen Het Nieuwsblad. "Het is trouwens een belachelijk systeem. Dat weten we intussen. We zijn er ook al een heel jaar op voorbereid. We weten wat ons te doen staat."

Het arbitrale kwartet krijgt in de Belgische Play-offs sinds deze jaargang hulp van een vijfde en zesde scheidsrechter. Van den Brom is alvast enthousiast. "Wij hebben in de Champions League al met een vijfde en zesde scheidsrechter gewerkt, en vonden dat heel positief. Ze hebben een grote invloed op het spel."

De Brusselaars verdedigen in de Play-off I een voorsprong van twee punten op Zulte-Waregem. De overige deelnemers aan de eindronde - RC Genk, Club Brugge, SC Lokeren en Standard Luik - volgen allemaal binnen negen punten van de koploper. De clubs spelen ieder twee duels tegen elkaar. Anderlecht begint met een thuisduel tegen het RC Genk van trainer Mario Been.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen