Viergever: "Belletje is nog harder gaan rinkelen"

4 maart 2013, 08:49

Bij AZ is het na de nederlaag tegen RKC Waalwijk alarmfase één. De ploeg uit Alkmaar is weliswaar bekerfinalist, maar verkeert ook in degradatiegevaar. Door het verlies in Waalwijk is het gezakt naar de vijftiende plaats en houdt het Roda JC Kerkrade, dat net onder de rode streep staat, alleen nog op doelsaldo onder zich.

"We hebben vandaag geprobeerd om niet compleet in de shit te komen, maar dat is niet gelukt", zegt Viergever op AZ.nl over het verlies bij RKC Waalwijk. "We hadden aardige kansen, speelden bij vlagen best aardig, maar het scoren wilde niet echt."

"Dat is geen verwijt naar de aanvallers, want we moeten het met z’n allen doen. We moeten de koppen weer bij elkaar steken. Misschien moeten we wel met een ander soort voetbal hieruit komen." Hij denkt dat dat mogelijk is. "Of wij spelers hebben voor vechtvoetbal? Nou, we hebben wel jongens die de mouwen kunnen opstropen. Als er daar één of twee spelers niet aan meewerken, werkt het echter niet. Tegen Ajax ging dat wel goed. Toen hebben we aangetoond dat we er als collectief vol voor kunnen gaan. Daar ligt het niet aan. De realiteit is echter dat we vijftiende staan. Heel zuur en niet des AZ. Het belletje rinkelde al wel, maar dat is nu nog harder gaan rinkelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen