Wouters opgelucht na zege, Koeman baalt

10 maart 2013, 17:45

Trainer Jan Wouters van FC Utrecht was opgelucht na de thuiszege op RKC Waalwijk (1-0). Hij erkende dat zijn ploeg geen hoogstaande wedstrijd had gespeeld. "Maar ook die moet je gewoon winnen."

Wouters was zich er wel van bewust dat RKC er net zo goed met drie punten vandoor had kunnen gaan. "Ik had het gevoel dat zij er met één scherpe counter voor hadden kunnen zorgen dat wij achter de feiten aan zouden lopen. We waren erg slordig, vooral in de eindfase. Maar de jongens zijn er in blijven geloven. En terecht."

Erwin Koeman baalde dat zijn ploeg het tij niet meer wist te keren. Zijn ploeg was naar Utrecht gekomen met de intentie om minstens een punt te behalen. "Maar dat is helaas niet gelukt'', aldus Koeman na afloop.

"Deze wedstrijd is door één moment beslist", doelde hij op de winnende kopstoot van Jacob Mulenga. "We kwamen daar net te laat. Misschien had de voorzet er ook wel uitgehaald moeten worden, ja. Maar fouten horen er bij, anders vallen er geen doelpunten. We hebben vooral zelf nagelaten om te scoren. Daar maakten we zelf te veel fouten voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen