Basisplaats voor Robben in 'kampioenswedstrijd'

6 april 2013, 14:46

Arjen Robben heeft zaterdag een basisplaats in de mogelijke kampioenswedstrijd van Bayern München. Als Bayern het duel weet te winnen, kroont het zich al na 28 speelrondes tot kampioen van de Bundesliga. Nooit eerder werd het kampioenschap bij onze oosterburen zo vroeg in het seizoen beslist.

Uitbundige festiviteiten zitten er echter niet in voor de Zuid-Duitsers, daar komende dinsdag alweer de returnwedstrijd in de kwartfinales van het Champions League-toernooi wacht. Het eerste duel werd door Bayern knap met 2-0 gewonnen.

"We kunnen op eigen kracht kampioen van Duitsland worden en het werk afmaken", aldus trainer Jupp Heynckes voorafgaand aan de wedstrijd. Ook al zullen we uitzinnig van vreugde zijn. Volop vieren zullen we het niet, omdat in ons achterhoofd altijd de belangrijke return tegen Juventus zit. Een plek in de halve finales van de Champions League is belangrijk voor ons."

Toch heeft Heynckes allerminst een b-elftal het veld ingestuurd in Frankfurt. De volgende elf namen krijgen zaterdag de kans de titel binnen te halen:

Neuer, Lahm, Boateng, Dante, Alaba, Martínez, Schweinsteiger, Müller, Robben, Shaqiri en Gómez.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen