Pastoor: "Twente-uit altijd een lastige wedstrijd"

26 april 2013, 17:40

NEC pakte in de afgelopen zeven speelrondes maar één schamel puntje. Zondag spelen de Nijmegenaren de uitwedstrijd tegen FC Twente. Coach Alex Pastoor hoopt het tij te keren in de Grolsch Veste.

"Twente-uit is altijd een lastige wedstrijd", reageert Pastoor op de clubwebsite. "Wij hebben ons in de trainingen zorgvuldig voorbereid. Voor de rest laat ik me uit niet over de tegenstander of over onze winstkansen. De volgende wedstrijd is altijd de belangrijkste. Die wedstrijd willen we goed doorkomen. Het liefst willen we winnen, goed spelen en verbeteren wat we de voorgaande wedstrijden hebben nagelaten."

"Eén van de redenen dat we niet in staat zijn geweest te winnen, is dat we moeilijk scoren", analyseert Pastoor de mindere periode. "Dat blijf ik overigens niet herhalen, want dat geeft een remmende werking. Ik geef een droge analyse, denk in oplossingen en wil dat de spelers er ook zo naar kijken."

Pastoor mist in Enschede de geblesseerden Ruud Boymans, Danny van den Meiracker, Sören Rieks, Jordy Tutuarima en Michel Breuer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen