Real Madrid wéér te sterk voor Atletico

27 april 2013, 21:54   Bijgewerkt: 27 april 2013, 22:51

De eerste zege van Atletico Madrid in de stadsderby tegen Real Madrid in deze eeuw laat nog altijd op zich wachten. De Europa League-houder ging zaterdag voor eigen publiek met 1-2 onderuit tegen de aartsrivaal. De laatste overwinning van Atletico op Real dateert nog steeds van oktober 1999.

Atletico kende in het eigen Estadio Vicente Calderón nochtans een droomstart. Topscorer Radamel Falcao opende al in de vierde minuut de score. De Real-defensie lette niet op bij een vrije trap van de thuisclub. Keeper Diego López keerde de bal moeizaam en in de rebound zette Diego Godin voor op Falcao. De Colombiaanse goalgetter tikte van dichtbij eenvoudig binnen.

Door de zege vergroot Real Madrid de voorsprong op nummer drie Atletico tot zes punten. De achterstand op koploper FC Barcelona bedraagt, met nog vijf wedstrijden te spelen, elf punten. Barça speelde eerder op de dag 2-2 bij Bilbao.

Bij Real Madrid deden sterren als Mesut Özil en Cristiano Ronaldo niet mee. Dinsdag speelt De Koninklijke in eigen huis de return van de halve finale van de Champions League tegen Dortmund. Ze moeten een 4-1 nederlaag zien goed te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen