Robben: "Willen drie prijzen pakken dit seizoen"

6 april 2013, 10:15

Arjen Robben hoopt zaterdag met Bayern München kampioen van Duitsland te worden. Zijn ploeg is bij winst in de uitwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt niet meer in te halen. Toch houdt de Nederlander gemengde gevoelens over aan het voor hem persoonlijk minder succesvolle seizoen.

"Vorig seizoen ook daarvóór was ik belangrijk met veel doelpunten en assists, terwijl ik nu veel minder heb gespeeld", aldus Robben tegen Voetbal International. Zijn verminderde status bij Bayern heeft geleid tot de nodige transfergeruchten. Daar kan de Oranje-international echter weinig mee. "Als er andere clubs geïnteresseerd zijn, is dat een eer, maar wat moet ik er verder mee? De ene keer wil Inter mij hebben, dan is het Galatasaray. Het is waanzin."

Als Bayern zaterdag de titel pakt, dan krijgt de ploeg niet uitgebreid de tijd om die te vieren. Dinsdag staat alweer de return in de kwartfinales van de Champions League op het programma. Dan wacht Juventus, dat in de heenwedstrijd met 2-0 werd verslagen. De Duitse recordmeister is ook nog actief in het Duitse bekertoernooi, waar het nog maar één horde te nemen heeft voor een plek in de finale. "Wij gaan voor drie prijzen. Ik wil alles winnen. En wij kunnen ook drie competities winnen."

"Twee jaar geen prijs, dat kan niet voor zo'n club. Wij zitten dit seizoen dan ook boordevol revanchegevoelens. Deze club is als familie voor me. En ik weet zeker dat we de komende jaren veel successen zullen vieren. Dat blijkt nu ook wel", besluit hij positief.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen