Sparta-directeur Vloet dacht zelf niet aan opstappen

2 april 2013, 15:01

Trainer Michel Vonk werd dinsdag ontslagen, maar dat is voor algemeen directeur Wiljan Vloet geen reden om zelf ook weg te gaan. De beleidsmaker ziet geen aanleiding om zijn ontslag in te dienen, zegt hij in gesprek met RTV Rijnmond.

"Ik heb mijn eigen functioneren heel kritisch tegen het daglicht gehouden. Ik zal zeker nog verbeterpunten hebben, ook ik ben nieuw in deze functie. Maar daar waar ik invloed heb gehad, dus in de tachtig procent van het randgebeuren, staat denk ik een goede werkwijze. En ik denk dat we een goede selectie hebben", zegt de oud-coach.

Vloet noemt het gedwongen vertrek van Vonk pijnlijk. Zeker omdat hij niet twijfelt aan het vakmanschap en de kennis van de 44-jarige coach. "Maar op een gegeven moment zie je ook dat je in zes wedstrijden maar vier punten haalt en dat op de één of andere manier niet meer dat frisse, fruitige elftal op het veld staat. Dat zie je en dat voelt een trainer ook. Michel heeft dit denk ook aan de groep proberen over te brengen en dan is het heel sneu dat je zo'n vakkundige trainer aan de kant moet zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen