Sparta voert crisisoverleg na pijnlijke nederlaag

1 april 2013, 22:16   Bijgewerkt: 2 april 2013, 00:01

Wat voor Sparta Rotterdam een heuglijke dag had moeten worden is geëindigd in een crisis. De Rotterdamse club vierde maandag haar 125ste verjaardag, maar ging in de thuiswedstrijd tegen Emmen pijnlijk onderuit (0-1). Het zakte daardoor naar de vierde plek in de Jupiler League. Reden genoeg voor een crisisberaad.

"We zijn met een aantal belangrijke mensen een hapje aan het eten en we overleggen over de ontstane situatie", aldus algemeen- en technisch directeur Wiljan Vloet tegen Voetbal International. "We hebben een stevige discussie. We balen enorm van de prestaties. De trainer zelf ook. Dit kan wel eens nachtwerk worden. Als je me vraagt wat kunnen we eraan doen dan zeg ik op dit moment dat ik dat niet weet."

"We houden alles tegen het licht. Mijn positie, mijn dubbelrol en zo ook de rol van de trainer. Ik ben verantwoordelijk voor deze selectie. Ik heb een goed budget gekregen om spelers te halen en toch zijn we opeens drie plaatsen gedaald op de ranglijst. Wij moeten kampioen worden, ik heb de selectie samengesteld. Hoe kan het dan dat je geen tien punten losstaat, maar verliest van Emmen."

Wat de gevolgen zullen zijn van het overleg durft Vloet nog niet te zeggen, maar een vertrek sluit hij niet uit. "Het is een brainstormsessie. Er is nog niet gesproken over conclusies, maar ik sluit niet uit dat die er wel gaan komen. Het eerste wat ik doe is altijd naar mezelf wijzen, nooit naar anderen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen