Van der Heijden kijkt van wedstrijd tot wedstrijd

6 april 2013, 17:12

Jan-Arie van der Heijden keerde afgelopen week een nieuw contract bij Vitesse. De multifunctionele verdediger annex middenvelder doet met de Arnhemse ploeg nog steeds mee om het kampioenschap. De door Ajax opgeleide Van der Heijden is zich bewust van de veranderde status van zijn club.

"De buitenwacht houdt serieus rekening met ons", aldus de 25-jarige Van der Heijden op de website van zijn club. "Men beseft dat Vitesse een club is met gezonde ambities en drukdoende om deze waar te maken. Het blijft spannend tot het einde. We kijken van wedstrijd tot wedstrijd. En dat is eerst NAC Breda zaterdag.

De tegenstander van zaterdag presteert uitstekend sinds de winterstop. In tien wedstrijden pakte de ploeg uit Breda al achttien punten. Van der Heijden is dan ook op zijn hoede. "Ik hoop dat we zaterdag de hele wedstrijd ons niveau kunnen halen. We speelden vorige week een goede eerste helft tegen PEC Zwolle (2-1 winst, red.). De tweede helft was minder. Door geduldig te wachten op de kansen en scherp te zijn in de duels is het zaak om de wedstrijd naar onze hand te zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen