Van der Vaart belangrijk, Bayern haalt uit

20 april 2013, 17:25   Bijgewerkt: 20 april 2013, 20:32

Rafael van der Vaart heeft zijn club Hamburger SV drie punten bezorgd. Hij scoorde beide doelpunten in het met 2-1 gewonnen duel met Fortuna Düsseldorf. Kampioen Bayern München kende weinig moeite met Hannover 96 en won met 1-6. Ook Bayer Leverkusen won met ruime cijfers.

Van der Vaart zette HSV na ongeveer een kwartier spelen op voorsprong en maakte niet veel later zijn tweede treffer. Via Dani Schahin kwam Fortuna Düsseldorf terug in de wedstrijd, maar na de aansluitingstreffer werd er niet meer gescoord.

Bayern München speelde zonder veel basiskrachten, met het oog op de halve finale van de Champions League, maar dat maakte de kampioen weinig uit. Zonder Arjen Robben won de ploeg met 1-6 bij Hannover 96. Mario Gomez was twee keer trefzeker, net als Claudio Pizarro.

Bayer Leverkusen versloeg Hoffenheim met 5-0 en had dat vooral te danken aan Stefan Kiessling en Andre Schürrle, die allebei goed waren voor twee doelpunten. Borussia Dortmund won met 2-0 van Mainz 05 door in de begin- en slotfase te scoren. Marco Reus was in de eerste minuut trefzeker, terwijl Robert Lewandowski het duel besliste.

Voor Schalke 04 was het geen goede middag. De ploeg, die het nog altijd zonder Ibrahim Afellay en Klaas-Jan Huntelaar moet stellen, ging met 1-0 onderuit bij Eintracht Frankfurt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen