Willem II ziet voordeel in cruciale rol in titelstrijd

5 april 2013, 10:48   Bijgewerkt: 5 april 2013, 15:51

Ze staan stijf onderaan, maar Willem II kan wel degelijk een cruciale rol gaan spelen in de strijd om het kampioenschap in de Eredivisie. De komende weken speelt de ploeg nog tegen PSV, Vitesse en Ajax, drie teams die in de race zijn om de titel.

Jurgen Streppel, de coach van Willem II, moet bij Omroep Brabant een beetje lachen om de plotselinge hoofdrol van zijn club in de titelstrijd. "Wij hebben de sleutel van het kampioenschap in handen, maar daar maak ik me niet druk om. Het gaat mij om Willem II. Maar wellicht zal het in ons voordeel kunnen werken. PSV moét winnen, zoals Vitesse dat straks ook moét. Loopt het voor die ploegen niet naar wens, dan kan daar paniek ontstaan waar wij tijdens de wedstrijd gebruik van kunnen maken."

Komend weekend wacht de eerste van de drie wedstrijden tegen titelkandidaten. In Tilburg is PSV de tegenstander. Eerder dit seizoen verloor Willem II, na een 0-2 voorsprong, in Eindhoven nipt met 3-2 van de provinciegenoot. "Toen zat er een stuntje in en stonden we halverwege de tweede helft met 0-2 voor. We gaan proberen het ze hier net zo moeilijk maken. Maar natuurlijk is PSV een uitstekende ploeg. We kennen hun kracht, maar weten ook waar eventueel onze mogelijkheden liggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen