Abbiati slaat terug naar boos Fiorentina

21 mei 2013, 19:49

Christian Abbiati, doelman van AC Milan, heeft teruggeslagen naar Fiorentina. De ploeg uit Florence is witheet omdat het afgelopen weekend door een omstreden strafschop van Milan naast een Champions League-voorrondeticket greep.

"Op het veld zijn we derde geworden", reageerde Fiorentina-directeur Sandro Mencucci maandag en hij kreeg dinsdag bijval van Manuel Pasqual, captain van La Viola. "Met nog een paar penalty's extra had Milan kampioen kunnen worden."

Pasqual maakte slechts een grapje, maar Abbiati kan daar niet om lachen. "Milan is bestolen in Florence", foetert de routinier op Milan Channel. Hij doelt daarmee op de onderlinge competitiewedstrijd tussen Fiorentina en Milan, begin april. In dat duel kwam Milan met 0-2 voor, maar pakte Fiorentina toch een punt door twee dubieuze penalty's. "Als dat niet was gebeurd, hadden we deze controverse ook niet gehad."

Milan stond zondag in de uitwedstrijd tegen Siena lang met 1-0 achter, maar een omstreden strafschop leidde de ommekeer in (2-1 winst). Daardoor gaan i Rossoneri in plaats van Fiorentina, dat Pescara met 1-5 versloeg, het kampioenenbal in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen