Vloet hekelt Jupiler League: "Fiasco, schandalig"

28 juni 2013, 20:21

Wiljan Vloet is absoluut niet blij met de toetreding van de beloftenteams van Ajax, PSV en FC Twente tot de Jupiler League, met ingang van komend seizoen.

"Het is een schandalige competitie", moppert Vloet, algemeen en technisch directeur van Sparta Rotterdan, tegenover Voetbal International. "In eerste instantie al door de deelname van Jong PSV, Jong Ajax en Jong FC Twente. Dat is absurd en vernederend, want zo is er sprake van totale competitievervalsing."

Ook het definitieve programma, dat vrijdag bekend werd, is totaal verkeerd gevallen bij Vloet. Sparta wilde zijn thuiswedstrijden zoveel mogelijk zondag 14.30 uur spelen, maar acht van die zeventien duels staan gepland voor zaterdag 16.30 uur

Vloet: "Supporters en sponsoren die betrokken zijn bij de amateurs, de jeugd of werkende mensen kunnen nu simpelweg niet komen. Dat we er niets aan kunnen doen maakt me nog bozer. Er is nul komma nul geluisterd naar onze wensen. We hebben geknokt voor de fans en sponsors, maar worden zó hard getroffen."

"Sparta is een club die de competitie kleur moet geven, wij streven naar de Eredivisie terwijl het voor veel clubs overleven is. We geven de jeugd een kans, maar nogmaals; we worden hard getroffen. Een fiasco, schandalig en te triest voor woorden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen