Real bevestigt vertrek Higuaín naar Napoli

27 juli 2013, 15:35
Real bevestigt vertrek Higuaín naar Napoli

De transfer die al een paar dagen rond was, is nu officieel: Gonzalo Higuaín verruilt Real Madrid voor Napoli. Op de eigen website bevestigt de Spaanse club zaterdag dat de 25-jarige Argentijnse aanvaller zijn carrière voortzet in Napels.

"We willen de speler bedanken voor al zijn jaren van toewijding en professionaliteit en wensen hem veel succes met deze nieuwe stap", stelt Real in een korte verklaring. Higuaín speelde sinds december 2006 voor Real, dat hem destijds voor ongeveer twaalf miljoen euro overnam van het Argentijnse River Plate. Bij Napoli tekent Higuaín, bij Real goed voor ruim honderd officiële goals, een contract voor vijf seizoenen.

Higuaín onderging enkele dagen geleden al een medische keuring bij Napoli. Aurelio De Laurentiis, voorzitter van Napoli, liet daarna al weten dat de deal rond was.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen