Real Madrid haalt jeugdinternational Illarramendi

12 juli 2013, 13:28   Bijgewerkt: 12 juli 2013, 13:34

Na Isco heeft Real Madrid opnieuw een Spaanse jeugdinternational aan de selectie toegevoegd. De ploeg van coach Carlo Ancelotti heeft met Real Sociedad een akkoord bereikt over de komst van Asier Illarramendi, bevestigt Real. De 23-jarige middenvelder was basisspeler op het EK onder 21 in Israël, dat Spanje won.

Met de transfer van Illarramendi is een bedrag van rond de 38 miljoen euro gemoeid. De gelimiteerde transfersom in het contract van Illarramendi bij Real Sociedad bevatte dertig miljoen euro, de rest van het bedrag is Real kwijt aan belastingen.

Illarramendi speelde tot dusver zijn hele carrière voor Real Sociedad. De geboren Bask doorliep de jeugdopleiding van de club en maakte in juni 2010 zijn debuut in het eerste elftal. De afgelopen seizoenen was hij een vaste waarde en mede dankzij hem eindigde de club dit jaar verrassend als vierde in de Spaanse Primera Division.

Vorige maand was Illarramendi een vaste waarde bij Spanje op het jeugd-EK. De middenvelder kreeg van de UEFA een plekje in het 'All Star-team' van het toernooi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen