Özil zegt in Bernabéu te blijven

28 augustus 2013, 17:13

Mesut Özil werd dit seizoen in de eerste twee wedstrijden van Real Madrid (tegen Real Betis en Granada) vroegtijdig naar de kant gehaald door trainer Carlo Ancelotti. Tegen Granada liet Özil zien dat hij hier niet echt van gediend was: de middenvelder zocht na zijn wissel meteen de Madrileense kleedkamer op. Dit incident bracht de geruchtenmolen op volle gang. De Duitse middenvelder van Turkse komaf werd in verband gebracht met clubs als Manchester United en Arsenal.

De geruchten dat de aanvallend ingestelde middenvelder van Real Madrid naar een andere club zou kunnen verkassen, worden nu door Özil zelf teniet gedaan. SkySports meldt namelijk dat Özil gedurende een signeersessie gesteld zou hebben dat hij zal blijven bij De Koninklijke: "Ik heb hier een contract tot 2016. Ik voel me hier heel goed en kan goed met mijn teamgenoten overweg."

De Turkse Duitser gaf indirect aan dat er heel veel moet gebeuren, voordat hij op gedachten zou komen om naar een andere club te verkassen: "Ik vind het een eer om voor Real Madrid te spelen. Er is veel over mijn persoon gezegd in de media en hoewel er over interessante clubs werd gesproken, blijf ik bij Real Madrid. Ik heb het vertrouwen van de coach en we hebben een aantal doelen die we willen bereiken, waar iedereen een rol in speelt. Dit is één van de redenen waarom ik hier wil blijven.", aldus Özil.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen