Ancelotti is tevreden over jongelingen en Benzema

24 september 2013, 13:02

Real Madrid speelt aankomend weekeinde de derby tegen Atlético Madrid, dat haar vijf wedstrijden allemaal winnend af wist te sluiten. Midweeks speelt Real eerst tegen Elche CF, dat zeventiende staat in de Spaanse competitie. Carlo Ancelotti, trainer van De Koninklijke blikt vooruit op de duels in een persconferentie.

Eerst doet Ancelotti de mededeling dat recordaankoop Gareth Bale invidiueel trainde, maar dat de Welshman waarschijnlijk wel fit is om zaterdag tegen Atlético te spelen. Ook Raphaël Varane en Fábio Coentrão zijn weer fit bij Real. Over Varane is Ancelotti erg positief: “Varane is zeer getalenteerd en we zijn gelukkig dat we beschikking hebben over hem. Hij is de toekomst van Real Madrid.”

In de verdediging staat Daniel Carvajal momenteel op rechts. De jonge Spanjaard vervult deze rol op glansrijke wijze, volgens de Italiaanse oefenmeester: “Zijn houding is fantastisch en ik ben zeer blij met hem”. In tegenstelling tot deze jongeling, is er behoorlijk wat kritiek vanuit de buitenwacht op Karim Benzema. Desalniettemin breekt Ancelotti een lans voor de Franse aanvaller: “Hij heeft goede wedstrijden gespeeld. Hij blijft rustig. Hij doet altijd zijn best en wil altijd doelpunten maken.”

Atlético heeft Ancelotti naar eigen zeggen behoorlijk verrast. Toch staat het vizier eerst nog op Elche. Ancelotti benadert elke wedstrijd hetzelfde: “We moeten elke wedstrijd starten met een hoge intensiteit, om ervoor te zorgen dat we niet tegen een tegentreffer aanlopen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen