Jong PSV en Fortuna gelijk, Emmen wint in Enschede

16 september 2013, 22:00   Bijgewerkt: 16 september 2013, 22:43

In de Jupiler League stonden maandagavond twee wedstrijden op de planning. Jong PSV trad in eigen huis aan tegen Fortuna Sittard en Jong FC Twente ontving FC Emmen in Enschede. Jong PSV en Fortuna kwamen niet tot scoren en speelden dus gelijk en FC Emmen won knap bij Jong Twente, nadat de Drentenaren in blessuretijd de winnende treffer maakten (1-2).

Jong PSV moest het stellen zonder Geraldo Alberto Antonio, waarvan maandag bekend werd dat zijn contract in Eindhoven ontbonden zal worden door de club. Bij de Eindhovense ploeg stonden Stanislav Manolev, Abel Tamata, Peter van Ooijen en Florian Jozefzoon in de basis. Na het doelpuntloze gelijke spel tegen Fortuna bezet Jong PSV de achttiende plaats op de ranglijst. Fortuna staat tien plaatsen hoger genoteerd.

Jong Twente zag met lede aan dat oud-FC Twente speler Alexander Bannink de Emmenaren op voorsprong bracht. Na een 0-1 ruststand was Tim Hölscher verantwoordelijk voor de gelijkmaker van de tukkers. Bij deze 1-1 stand leek het te blijven in Enschede, ware het niet dat Wout Weghorst de Emmenaren in blessuretijd een overwinning bezorgde. De ploeg uit Enschede staat nu vijftiende in de Jupiler League, terwijl Emmen klom naar plaats zeven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen