Real wint na bizarre ontknoping bij Elche

25 september 2013, 23:52   Bijgewerkt: 26 september 2013, 10:26

Real Madrid is woensdag ontsnapt aan puntenverlies in de uitwedstrijd bij Elche CF. De ploeg van coach Carlo Ancelotti had moeite met de stugge promovendus, maar won door een late van Cristiano Ronaldo wel: 1-2.

Heel Elche zal zich na afloop vooral beklagen over de arbitrage. Dat is te begrijpen, aangezien Sergio Ramos voor rust al zijn tweede gele kaart had moeten krijgen en Elche na de pauze recht had op een strafschop. Sami Khedira haalde Damian Suarez onderuit, maar die kreeg juist geel voor een schwalbe.

De penalty die Real in de vijfde minuut van de blessuretijd de winst bezorgde, was bovendien dubieus. Carlos Sanchez zou Pepe bij een hoekschop naar de grond hebben getrokken, maar het duwwerk leek van twee kanten te komen. Ronaldo benutte het buitenkansje en bezorgde zijn ploeg daarmee alsnog de winst.

Dat leek de Portugese vedette eerder al te doen. Met een vrije trap bevrijdde hij het matig spelende Real Madrid in de 51ste minuut. Maar in de 91ste minuut kreeg Elche loon naar werken met de gelijkmaker van Richmond Boakye. De Juventus-huurling kopte raak na een snelle uitbraak. Elche ontplofte, het was echter van korte duur

Real Madrid heeft nu zestien punten uit zes wedstrijden. Koplopers FC Barcelona en Atletico zijn nog zonder puntenverlies. Elche staat met drie punten laatste.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen