Frustratie na onreglementaire gelijkmaker Chelsea

21 oktober 2013, 11:28

Cardiff City FC-trainer Malky Mackay is boos vanwege de gelijkmaker die Chelsea tegen zijn ploeg maakte, zaterdag. Het doelpunt is omstreden omdat Chelsea-spits Samuel Eto'o de bal van doelman David Marshall ontfutselde, toen deze de bal stuiterde voor een uittrap. Daarna stelde hij Eden Hazard in staat om te scoren.

Met het doelpunt kwamen The Blues op gelijke hoogte met Cardiff. Uiteindelijk liep Chelsea uit naar een 4-1 overwinning. Volgens Macky had de gelijkmaker nooit toegekend mogen worden en zorgde deze voor een kentering in de wedstrijd.

"Het is duidelijk dat hun eerste goal niet mocht tellen. Ik ben naar de scheidsrechter gegaan na afloop van de wedstrijd en heb om opheldering gevraagd", zegt hij op de officiële clubsite. Arbiter Anthony Taylors vertelde de trainer dat als de sluitpost de bal stuiterde, het een arbitrale fout betrof. "De grensrechter dacht dat de doelman de bal liet vallen, waarna een tegenspeler het recht heeft om de bal af te pakken."

"Ik heb het met Marshall besproken en hij zei de regels goed te kennen. Hij stuiterde de bal en Eto'o schopte de bal weg", aldus Mackay. "Het is frustrerend als je zo goed speelt en dan met dit resultaat naar huis gaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen