Invaller Perica bezorgt NAC in slotfase drie punten

5 oktober 2013, 22:38   Bijgewerkt: 5 oktober 2013, 23:14

NAC Breda heeft zaterdagavond in een pover duel beslag gelegd op drie punten. Na een slotoffensief was het invaller Stipe Perica die voor het winnende doelpunt zorgde tegen Heracles Almelo: 2-1. De bezoekers hadden weliswaar het betere van het spel, maar stonden uiteindelijk met lege handen.

De openingsfase van de eerste helft was aantrekkelijk te noemen. Voornamelijk NAC Breda had in de eerste minuten aanvallende intenties. Dat leverde kansen op voor Jeffrey Sarpong en Rydell Poepon. Vooral laatstgenoemde had moeten scoren. De spits hoefde de bal alleen nog vooruit te tikken na een voorzet van Sarpong. Toch slaagde Poepon erin om de bal via de hand van Pasveer naast te werken. Na het eerste kwartier ging het spelniveau omlaag en was met name NAC niet bij machte om gevaar te creëren. 

Waar NAC Breda vorige week tegen PEC Zwolle nog liet zien over een hechte verdediging te beschikken, was dat tegen Heracles wel anders. De mandekkers van de thuisploeg gaven veel ruimte aan de aanvallers van de bezoekers. Onder anderen Thomas Bruns en Rosheuvel kwamen daardoor veel aan het voetballen. Het spelletje dat Heracles zo graag speelt. Desondanks kwam NAC op voorsprong. Poepon kopte al vallend een corner bij de eerste paal binnen. Heracles had echter een minuut later de gelijkmaker in de touwen liggen. Bruns tikte een lage voorzet van Mike Uth binnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen