Lukaku: "Niveau moet nog omhoog bij België"

11 oktober 2013, 20:44

Romelu Lukaku was vrijdagavond de gevierde man bij België. De twintigjarige aanvaller schonk de Rode Duivels in het WK-kwalificatieduel met Kroatië met twee treffers hoogstpersoonlijk de zege. Hierdoor is de ploeg van bondscoach Marc Wilmots voor het eerst sinds 2002 weer eens verzekerd van deelname aan een eindtoernooi.

De matchwinner wilde na afloop niets weten van een onemanshow. "Dit was de verdienste van de ploeg, ik ben niet de held. We hebben het samen gedaan", tekende Sporza op uit de mond van de bescheiden spits. "Ik was vandaag echt gebrand op een goed resultaat en daar zijn we gelukkig in geslaagd."

Lukaku toonde zich ondanks zijn beslissende doelpunten toch ietwat kritisch over zijn eigen optreden. "Dit was niet eens een heel sterke wedstrijd van mij. Gelukkig heeft de ploeg mij goed weten te bedienen, waardoor ik op snelheid twee treffers kon maken."

De Everton-huurling, die eigendom is van Chelsea, durft nog niet te dromen van fraaie prestaties op het WK in Brazilië. "We hebben eerst nog een serie vriendschappelijke wedstrijden af te werken en het is voor iedereen zaak om zijn niveau nog een tandje omhoog te krikken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen