Luuk de Jong moet knokken in Mönchengladbach

14 oktober 2013, 10:32

Borussia Mönchengladbach verloor zaterdag een oefenpartijtje tegen FSV Mainz 05 met 1-2. De goal aan de kant van de thuisploeg werd gemaakt door Peniel Mlapa. De andere spits werd de schlemiel van de wedstrijd, door twee enorme kansen te missen. Zijn naam? Luuk de Jong.

De ploeg van de oud-speler van FC Twente bezet momenteel de vierde positie in de Bundesliga, maar niet door zijn toedoen. De Jong staat namelijk al een half jaar droog. Zijn laatste competitietreffer maakte hij tegen Greuther Fürth, op 6 april van dit jaar. Ook in oefenwedstrijden heeft De Jong dit seizoen het net nog niet gevonden. Daarnaast verscheen hij deze voetbaljaargang niet één keer aan de aftrap.

In gesprek met Bild zegt hij: "Ik had minimaal één kans moeten afmaken. Dat is ook mijn werk en verantwoordelijkheid, als spits zijnde. Als je zo weinig speelt is het best moeilijk om zelfvertrouwen op te doen. Natuurlijk is dat moeilijk voor me". De Jong blijft echter strijdlustig. "Wie mij kent, weet dat ik snel weer zal scoren. Ik wil snel weer basisspeler worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen