Mourinho verwacht moeilijke duels met Schalke

22 oktober 2013, 10:25

Chelsea-coach José Mourinho verwacht dat zijn team aan het komende tweeluik met Schalke 04 een zware dobber zal hebben. Een goed resultaat in beide duels is benodigd om aanspraak te maken op overwintering, maar Mourinho ziet in de Duitsers de sterkste opponent in de poule.

"We kennen Schalke een beetje. Ze zullen erg gevaarlijk zijn. Defensief zijn ze erg solide, het gaat allesbehalve gemakkelijk worden", citeerde Sky Sports de Portugese coach.

De Duitse opponent moet het doen zonder Klaas-Jan Huntelaar en Jefferson Farfan, maar de selectie van Chelsea is ook niet gevrijwaard van afwezige spelers. "Ashley Cole is belangrijk voor ons, maar hij zal niet spelen. Toch geeft dat niets, want we hebben spelers om het elftal weer aan te vullen."

Schalke staat aan kop in Groep E van de Champions League met zes punten uit twee duels, terwijl Chelsea in eigen huis de openingswedstrijd tegen FC Basel verloor. Wel werd er gewonnen van Steaua Boekarest.

Mourinho maakt zich nog niet te veel zorgen over de uitgangspositie van zijn elftal. "Het is nu nog te vroeg om de rekenmachine erbij te pakken en onder druk daarvan te spelen. Dat komt wel na de wedstrijden tegen Schalke."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen