Moyes: "We moesten de wedstrijd in het slot gooien"

24 oktober 2013, 08:35   Bijgewerkt: 24 oktober 2013, 08:42

Manchester United won woensdagavond nipt van Real Sociedad. Op Old Trafford werd het 1-0 voor de ploeg van David Moyes, die daarmee de koppositie in Groep A van de Champions League in handen houdt. De oefenmeester is blij met de drie punten, maar had graag een meer comfortabele overwinning gezien.

"We hebben het goed gedaan en een prima prestatie neergezet", citeerde Sky Sports hem na afloop van het duel. "Maar het was frustrerend dat we de wedstrijd niet in het slot hebben gegooid. Hetzelfde overkwam ons zaterdag, alleen toen kregen we nog een doelpunt tegen", doelende op het 1-1 gelijkspel tegen Sunderland in de Premier League.

Al na twee minuten kwamen The Red Devils op voorsprong, nadat Inigo Martinez de bal in het eigen doel werkte. Daarna verzuimde United afstand te nemen. De ploeg raakte nog wel eenmaal het aluminium, maar de opponent deed dat zelfs twee keer. Het was dan ook even billenknijpen voor Moyes.

"We hebben heel veel kansen gehad, maar het daarmee niet afgemaakt", vervolgt hij. "We gaven een paar vrije trappen weg op de rand van het strafschopgebied en dat baarde me wel zorgen. We moesten deze thuiswedstrijd winnen."

Hij was bovendien zeer content met het optreden van spits Wayne Rooney. De Engelse international oogde gretig en speelde een goede wedstrijd. "Ik wilde zeggen dat hij weer de oude is, maar eigenlijk is hij de nieuwe Wayne Rooney. Ik kan moeilijk verwoorden hoe hard hij heeft getraind. Hopelijk kunnen wij daarvan profiteren, en Engeland misschien ook wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen