Nijhuis fluit Van Persie tegen Sociedad

21 oktober 2013, 11:00

Robin van Persie kan woensdag in het Nederlands communiceren met de arbitrage. De UEFA heeft Bas Nijhuis aangewezen als scheidsrechter bij de Champions League-wedstrijd van Manchester United tegen Real Sociedad.

De 36-jarige Nijhuis is sinds 2011 als scheidsrechter actief in de Champions League en floot eerder deze maand het CL-duel tussen CSKA Moskou en Viktoria Plzen. De wedstrijd op Old Trafford wordt zijn vijfde als scheidsrechter in het miljoenenbal.

Met name voor Real Sociedad is de wedstrijd van woensdag tegen Manchester United van groot belang. De club staat na twee duels in Groep A puntloos onderaan. De Engelsen staan met vier punten gedeeld aan kop, met Shaktar Donetsk.

Eerder werd al bekend dat de wedstrijd tussen Celtic en Ajax, dinsdag, wordt gefloten door Ivan Bebek. De 36-jarige Kroaat was twee keer eerder arbiter bij een wedstrijd van de Amsterdammers, maar beide keren verloor Ajax dat duel. In 2009 leidde hij Olympique Marseille - Ajax (2-1). Een jaar later floot hij Ajax - Juventus (1-2).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen