Pellegrini: "Te veel fouten op belangrijke momenten"

3 oktober 2013, 08:35

Coach Manuel Pellegrini kwam deze zomer naar Manchester City om de club naar de Europese top te helpen, maar vooralsnog slaagt de Chileen er niet in om zijn ploeg op de rails te krijgen. Na de moeizame start in de Premier League volgde woensdag een vernedering in eigen stadion tegen Bayern München. Man City mocht van geluk spreken dat de eindstand 'slechts' 1-3 was, want het werd volledig weggespeeld.

"We speelden niet goed en Bayern, zoals altijd, wel", luidt de broodnuchtere analyse van Pellegrini op de website van de UEFA. "We maakten te veel fouten op belangrijke momenten. Na rust probeerden we onze speelwijze iets aan te passen, maar we konden de bal niet in de ploeg houden. David Silva is een speler die ons daarbij kan helpen, maar hij kon door zijn fitheid niet langer dan twintig minuten spelen."

Door de nederlaag tegen Bayern lijkt het er op dat City samen met CSKA Moskou en Viktoria Plzen moet vechten om de tweede plaats in de groep. "Het resultaat van vanavond was belangrijk, maar niet beslissend", probeert Pellegrini de moed er in te houden. "Maar het laat wel zien waar we staan en op welk niveau we nu zitten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen