Robben: "We hebben ze echt helemaal kapot gespeeld"

2 oktober 2013, 23:38   Bijgewerkt: 3 oktober 2013, 08:19

Arjen Robben zag dat zijn ploeg Bayern München met speels gemak won bij Manchester City. De wedstrijd eindigde in een 1-3 eindstand, die nog veel hoger had kunnen uitvallen. Bayern was oppermachtig en creëerde veel kansen. Robben speelde zijn 71ste Champions-league duel, waarmee hij Patrick Kluivert evenaarde. De Nederlandse flankspeler wist dit op te luisteren met een doelpunt. Robben genoot naar eigen zeggen van de wedstrijd tegen City.

Robben had op voorhand een moeilijkere avond verwacht: “Ik had niet verwacht dat het zo simpel zou zijn vanavond. Dat is, denk ik, een groot compliment aan ons. We hadden ook meer van City verwacht. Ze hebben ons veel de ruimte gelaten en daar hebben we optimaal van geprofiteerd.", aldus Robben in gesprek met NOS.

De Nederlandse buitenspeler voelt zich weer als een vis in het water in de equipe van trainer Pep Guardiola: "Dat we voetballen kunnen, dat is wel duidelijk. Dat hebben we genoeg laten zien, ook vorig seizoen. Er zaten fantastische aanvallen tussen, we hebben fantastisch positiespel gespeeld en we hebben ze echt helemaal kapot gespeeld.", aldus een genietende Robben.

Robben stond met een glimlach voor de camera, maar heeft nog wel een kritische kanttekening: "Je moet genieten van zo’n avond, maar als je kritisch wil zijn: ze waren dood en begraven en dan help je ze weer een klein beetje overeind. Dat moet je niet doen en dan vind ik het ook lullig voor Boateng (Jérôme, red.), die een fout van iemand anders moest corrigeren en daardoor een rode kaart krijgt. Dit zorgt voor een kleine, bittere nasmaak, maar over het algemeen is dit genieten. We gaan lekker naar de volgende wedstrijd.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen